BATZUK - San Martin, Juan; Otsalar (EGAN, 2021)
JUAN SAN MARTIN. MAIATZ. JUAN SAN MARTIN. FERNANDO ARTOLA SAGARZAZU, "bordari" BKOITZAK BEREA (I- Hitz-lauz.II- Bertsoz). Sendoa Argitaldaria Donostia, 1982 JUAN SAN MARTIN. PETER FREY-GUNTER BRETTSCHNEIDER- Baskische Literatur im Pendo-verlag.Zürich, 1982 OTSALAR. ARANTXA URRETAVIZCAYA. Maitasunaren magalean. Gipuzkoako Aurrezki Kutxa Probintziala. Donostia, 1982 JUAN SAN MARTIN. ION GOIKOETXEA MAIZA- Juan Bautista Gámiz Ruiz de Oteo (Poeta bilingüe alavés del siglo XVIII-XVIII. diputación Foral de Alava. Academia de la Lengua Vasca- Euskaltzaindia. Vitoria-Gasteiz, 1983 OTSALAR. KOLDO IZAGIRRE. Gauzetan. Ustela saila. Zabalkundea: Hordago. Donostia, 1979