BATZUK - San Martin, Juan; Otsalar (EGAN, 2021)
JUAN SAN MARTIN. YON ETXAIDE-ITHARTE. Amaiur.(Drama, hiru ekitalditan) Gipuzkoako Aurrezki Kutxa probintziala. Donostia, 1983 OTSALAR. PATXI OROZ ARIZKUREN. Gabriel Aresti-ri omenaldia. Gernicae-Tubingae, anno MCMLXXXIII JUAN SAN MARTIN. J.A. ARANA MARTIJA. Resurrección Maria de Azkue.Colección "Temas vizcaínos", año IX, Serie azul, Arte y Literatura 103-104 zenb. Fotos: German G. Tejedor y Archivo de Euskaltzaindia y del autor. bilbao, 1983 JUAN SAN MARTIN. FEDERICO KRUTWIG SAGREDO. Otsoaren bidea. Haranburu-Editor, S.A. Donostia, 1982 JUAN SAN MARTIN. FEDERICO KRUTWIG SAGREDO. Ortziren zaldiak.Haranburu-Editor, S.A. Donostia, 1983 JUAN SAN MARTIN. FEDERICO KRUTWIG SAGREDO. Garaziko oihanaren thauma.Haranburu-Editor, S.A. Donostia, 1983 JUAN SAN MARTIN. FEDERICO KRUTWIG SAGREDO. Sua ez da hiltzen.Haranburu-Editor, S.A. Donostia, 1983 OTSALAR.Bertsolari Txapelketa- 1982 Jagon- 1. Euskaltzaindia. Bilbao, 1983 JUAN SAN MARTIN. JUAN JOSE URANGA. Nazaret-eko gizasemearen mintzoa. Gipuzkoako Aurrezki Kutxa Probintziala, Donostia, 1981