BATZUK - EGAN, (EGAN, 2021)
MARKATIK KANPORAKO DONOSTIARRAK KAXKARINAK? BIRAOA ETA LIZUNA, HIZKUNTZAREN OSASUNA? BIBLIOGRAFIA OHARRAK EDO UNIVERSITAS-EN UKA EZINEZKO UNIVERSALTASUNA ETXERAKO DIRUA? TRADUCCION SIMULTANEA ASTERIX KOMIKIAK ETA G. ARESTI "BADAKIGU EUSKARAZ"