EZKIAGA LASA, Patxi. Bigarren haurra: Euskaltzaindia,BBK fundazioa, 2002 urtea, 144 or. - Mujika, Luis Mari (EGAN, 2021)
LUIS MARI MUJIKA: EZKIAGA LASA, Patxi. Bigarren haurra. Euskaltzaindia, BBK fundazioa, 2002 urtea, 144 or.