Langosta baten aitzakian Telesforo Monzonen erretratu bat, bere hitz lauzko idazlanetan barrena - Mendiguren Elizegi, Xabier (EGAN, 2021)
XABIER MENDIGUREN ELIZEGI. Langosta baten aitzakian Telesforo Monzonen erretratu bat, bere hitz lauzko idazlanetan barrena