Euskal poesiaren historia postmoderno baterantz: ahozkotasunaz eta performantzeaz.: (Gerra karlistetako bertso paperetatik rock erradikalera eta K. Uriberen poesiara) - Gabilondo, Joseba (EGAN, 2021)
JOSEBA GABILONDO. Euskal poesiaren historia postmoderno baterantz: ahozkotasunaz eta performantzeaz. (Gerra karlistetako bertso paperetatik rock erradikalera eta K. Uriberen poesiara)