Euskal literatur genero "txiki" eta hibridoen zentraltasunaz:: (oharraK euskal eleberriaren ofizialismo politiko eta ezintasun zinematikoaz) - Gabilondo, Joseba (EGAN, 2021)
JOSEBA GABILONDO. Euskal literatur genero "txiki" eta hibridoen zentraltasunaz: (oharrak euskal eleberriaren ofizialismo politiko eta ezintasun zinematikoaz)