BATZUK - EGAN (EGAN, 2021)
XABIER KINTANA: GALAKTION TABIDZE, GEORGIAKO BOZ HILEZINA GILLERMO ETXEBERRIA: ALFONSO SASTRE. ANAI SANTUA GILLERMO ETXEBERRIA: MIGUEL MIHURA. GIZASEME ETA EMAZTEKIAREN LAGUNA