Hagiografiatik kolonizazioaren legitimaziora (Arratsalde bat Auñemendiko Lorearekin) (II) - Salaberri Muñoa, Patxi (EGAN, 2017)
PATXI SALABERRI MUÑOA. Hagiografiatik kolonizazioaren legitimaziora (Arratsalde bat Auñemendiko Lorearekin) (II)